Kruishei 2
2440 Geel

Immo Kong gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer
* door enkel essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijks niet optimaal.

Buitenlands vastgoed

Voor jezelf of als investering

Jouw droomwoning in het buitenland. De investering waard !

Op zoek naar jouw droomverblijf in het buitenland? Dan is Immo Kong jouw ideale partner!

Door ons groot netwerk aan buitenlandse vastgoedmakelaars in o.a. Spanje, Kroatië, Dubai & Uruguay zijn wij steeds zeer goed op de hoogte van het aanbod van buitenlands vastgoed waar jij naar op zoek bent.

Omwille van de lokale werking van onze partners zijn zij op de hoogte van de lokale regels en wetten. Tevens weten zij jou te behoeden voor valkuilen waar je vaak mee af te rekenen krijgt in het buitenland.

Immo Kong begeleidt jou – indien gewenst – tijdens het volledige proces, van de aankoop van de aankoop van jouw buitenlandse droom.

Buitenlands vastgoed - Immo Kong
Buitenlands vastgoed - Immo Kong Buitenlands vastgoed - Immo Kong

Buitenlands vastgoed – Coming soon!

Wij zijn volop bezig met nieuwe panden aan te brengen in onze portfolio.
Schrijf je onderaan de pagina in voor onze nieuwsbrief zodat je geen enkele investeringsmogelijkheid of droomwoning mist. We houden je op de hoogte!

Onze ervaring en contacten in dienst voor jou

Een goede vastgoedmakelaar in het buitenland is goud waard!

Investeren in vastgoed in het buitenland zit al enkele jaren stevig in de lift! En dat kunnen we alleen maar toejuichen!

Doch is het belangrijk om je – bij de aankoop van buitenlands vastgoed – goed te laten begeleiden. Elk land heeft zo zijn specifieke wetten omtrent belastingen, erfrecht enzovoort. Een vastgoedmakelaar die je van al deze valkuilen kan behoeden is goud waard! Hij geeft gemoedsrust en voorkomt veel miserie. En dat is toch wat je nodig hebt bij de aankoop van je eigen stekje op je droomlocatie?

Net daarom is het zo belangrijk om met lokale makelaars samen te werken. Om te voorkomen dat jij zelf op zoek moet naar een betrouwbare partij, hebben wij bij Immo Kong al een stevig netwerk uitgebouwd van betrouwbare partijen die jou – samen met ons – kan begeleiden in het ganse proces.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact op met ons.

Contacteer ons

Vraag jouw GRATIS schatting aan

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij komen graag eens langs voor een vrijblijvende schatting!