Kruishei 2
2440 Geel

Immo Kong gebruikt cookies om uw website ervaring te verbeteren. Lees meer
* door enkel essentiële cookies te accepteren werkt onze website mogelijks niet optimaal.

Aankoopmakelaar

Wij maken het verschil voor jou

Wat doet een aankoopmakelaar?

Ben je op zoek naar een nieuwe thuis? Maar zie je door het bos de bomen niet meer?

Immo Kong helpt jou bij het vinden en het kopen van je nieuwe woning. Dankzij een groot en breed netwerk op de lokale vastgoedmarkt zijn wij zeer goed op de hoogte van eigendommen die te koop staan. Wij helpen je mee selecteren, gaan mee naar bezichtigingen en begeleiden jou bij de onderhandelingen met de verkoper. Door onze expertise in te schakelen, word je sowieso ook behoed voor eventuele onzichtbare gebreken.

Zo ben je zeker dat er geen addertjes onder het gras zitten en je een correcte prijs betaalt voor je nieuwe thuis.

Of weet je wat je wil, maar wil je graag het aankoopproces uit handen geven? Dan nemen wij deze opdracht ter harte! We gaan professioneel op ons doel af om de beste aankoopdeal te realiseren.

Aankoopmakelaar - Immo Kong
Aankoopmakelaar - Immo Kong Aankoopmakelaar - Immo Kong

Duidelijke strategie

Immo Kong helpt jou bij het vinden en het kopen van je nieuwe woning met een goedlopende strategie. Een geoliede machine in uw voordeel.

Onderhandelen voor u

Wij helpen je mee selecteren, gaan mee naar bezichtigingen en begeleiden en adviseren jou bij de onderhandelingen met de verkoper.

Uitgebreid netwerk

Dankzij een groot en breed netwerk op de lokale vastgoedmarkt zijn wij zeer goed op de hoogte van eigendommen die te koop staan.

Vakkundige Opvolging

Door onze expertise in te schakelen, word je sowieso ook behoed voor eventuele onzichtbare gebreken. Zo ben je zeker dat er geen addertjes onder het gras zitten en je een correcte prijs betaalt voor je nieuwe thuis.

Aankoopmakelaar - Immo Kong

U zoekt een nieuwe thuis

Wat zijn de voordelen om samen te werken met een aankoopmakelaar?

Het inschakelen van een aankoopmakelaar heeft tal van voordelen! Wij zijn expert op gebied van aankopen van woningen. Omdat wij niet emotioneel betrokken zijn bij het kopen van een woning, hebben wij een objectieve kijk op de zaak en adviseren jou over de hoogte van het bod dat je kan uitbrengen.

Immo Kong heeft verregaande kennis van zowel bouwtechnische als juridische aspecten. Daarnaast is onderhandelen onze dagelijkse bezigheid. Hierdoor staan wij stevig in onze schoenen om een goede aankoopprijs te bekomen.

Verder helpen wij jou bij alle administratieve beslommeringen, de aankoopstrategie en aankooptraject, het opstellen van het koopcontract (of onderhandse overeenkomst) en de afhandeling bij de notaris.

Kortom: wij nemen alles uit handen. Jij hoeft enkel maar je droomwoning uit te kiezen.

Contacteer ons

Wat kost een aankoopmakelaar?

Jij bepaalt zelf waar je ons voor inschakelt. Wil je het full package? Of enkel hulp om naar een geschikt pand te zoeken? Wil je graag dat we jou vergezellen tijdens een plaatsbezoek? Of louter voor de onderhandelingen met de verkoper? Alles is mogelijk.

Vraag een offerte op maat van jouw behoefte. Zo weet je meteen wat het jou allemaal oplevert en welke prijs hier maar tegenover staat.

Recent verkocht en verhuurd door Immo Kong

Verkocht met opsch. voorwaarde

Huis verkocht met opsch. voorwaarde in Westerlo

Verkocht met opsch. voorwaarde

Huis verkocht met opsch. voorwaarde in Tremelo

Verkocht met opsch. voorwaarde

Huis verkocht met opsch. voorwaarde in Diest Schaffen

Verhuurd

Commercieel verhuurd in Westerlo

Vraag jouw GRATIS schatting aan

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wij komen graag eens langs voor een vrijblijvende schatting!